Kungsbacka Julmarknad 2018

Vi kommer stå med på Kungsbacka Julmarknad  i år och kommer stå framför David Bagare Cafe. Här är länken till hela programmet: tid, plats, utställare m.m välkomna!    ahttps://www.kungsbacka.se/Archive/Regular-News/2018/11/kungsbacka-julmarknad/

Maj 2017

Solen börjar värma även om det blåser friska vindar och våren är här. Med våren kommer firande av Konfirmationen , Studenten och Bröllop. Vi har kort för dessa tillfällen så kika  gärna in på vår sida. 

Juli 2017 Hantverksgatan, Kungsbacka Marknad

Ja så har då Juli hantverksgata i  badhusparken i Kungsbacka varit. Tyvärr så kom beskedet om att vi fick vara med lite sent så vi hann inte med denna gång att lägga ut det på vår webbsida. Det är nya aktörer som håller i det nu som Turistbbyrån .

Men jag kan inte se några direkta större förändringar skett för att de tagit över ansvaret för Hantverksgatan inte detta året i allafall. Möjligen att nu håller vi på till klockan 15.00 iställer för andra år då hantverksgatan slutade klockan 14.00 men det ser jag bara som en fördel att fler kan få chansen kanske att besöa oss.

Vi har ju varit med ett tag nu  på Hantverksgatorna i Kungsbacka och kommer att stå även i Augusti i år.

Vi står som i Juli nära den stora fontänen mitt i parken där alla gångvägarna möts kan man säga. Så där hittar ni oss. Marknaden är mellan 9.00 - 15.00

Det är torsdagen den 3 Augusti så kom gärna och besök oss !