Köpvillkor och Beställ

Köpvillkor

Vid beställning så skickar ni ett mail till oss på mormorssigill@hotmail.com  skriv ordernummer så kontaktar vi er

Vi tar inte ut någon fraktavgift inom Sverige. Vill någon utomlands beställa något så skicka ett mail till oss så återkommer vi med eventuella fraktkostnader m.m. När vi har fått er beställning så får ni en orderbekräftelse från oss. Vänta med betalningen tills ni får ett mail från oss med vårt bankkontonummer där ni kan betala er beställning.

Vi skickar varorna så fort vi ser att er beställning är betald och att pengarna kommit in på kontot.

Vi kan inte ansvara för vad posten gör med beställningen efter att vi har skickat den. Säg till om ni vill att vi ska skicka den med rekommenderad post.

Det är 1 års garanti på våra smycken vid tillverkningsfel, vi ersätter er för returportot vid reklamation. Vi skickar varorna i vadderade påsar.

  

Returer och byten:

 Öppet köp gäller i 14 dagar. Vid returer skall korten återlämnas i obruten förpackning, detta gäller ej smycken då man får lov att prova dock ska prislappen sitta kvar vid byte eller returer. Skulle varorna inte passa så får man pengarna tillbaka men varan ska återlämnas i oskadat skick. Vid returer , byten så betalar vi tillbaka pengarna för varorna så fort vi har fått tillbaka dem men vi ersätter inte frakten. Vid reklamationer ersätter vi er också för returkostnaden.

 

Beställning:

Fyll i formuläret nedan. Var noga med att skriva artikelnummer och antal.